23948sdkhjf

Krönika

Olika Krönikor från Fri Köpenskap

”Greta ser dig – dags att tänka om”

1

”Sämre livsmedelssortiment med alkohol i butikerna”

Kunderna vill ha hjälp att göra bra val

"Ett leende driver försäljning"

”För tråkig matservering i butikerna”

Dags att skrota hela kampanjsystemet

Börja skapa inspiration i rätt ände

Adoptera en butik – där föds idéerna

"Den tredje platsen" – där folk vill hänga

3

5 miljarder flygblad – är det etiskt?

Är du redo att sälja bättre, inte bara mer?

Nya insikter krävs på ny spelplan

Därför misslyckas så många lanseringar

”80 000 ton brödsvinn är en skandal”

Fem råd för att göra butiken till en mötesplats

"Vi tar ansvar för hållbart arbetsliv"

"Vi måste bli bättre på att hantera nyheter"

"Visst kan man tävla i innovationer"

Dags att reformera kampanjsystemet

Murar byggs när allt ska vara lokalt

Därför ökar mobilerna försäljningen i butik

”Sänk temperaturen i kylkedjan”

Driv försäljning och gör reklam – samtidigt

Krönika: Livsmedelsverket, ta plats i debatten!

Checklista för att få rätt personal

Fem trender som präglar 2019

Miljarder upp i rök när samarbetet brister

Plasten ersätts med egen påse

Lennart Wallander, vd på Food & Friends, i en krönika om plastens framtid och Bring Your Own-rörelsen.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Vinst att samarbeta med leverantörer

När en vegetarian har hand om charken

"Dags kavla upp ärmarna"

Butiksupplevelsen behöver inte vara fantastisk – men ”rätt”

Pucko att dribbla med vinnande namn

”Magkänslan har aldrig varit viktigare”

”Magkänslans tid är förbi”

Modern säkerhet kan bidra till vinsten

”När får vi se matbutikerna skapa upplevelser?”

Fem nya roller i butik – är du förberedd?

Framtidens butik 2025

Krönika: Ny mark för returchark?

5 stora frågor som påverkar din butik idag och i framtiden

Krönika: Av vilken anledning ska kunderna besöka din butik?

Krönika: Hur vi handlar mat online

Är det verkligen någon idé att sopsortera?

Så överlever du ”butiksdöden”

Brott tar tid från service i butik

Krönika: Gränshandel utan gräns

Sänd till en kollega

0.184