23948sdkhjf

Ny, större Willys har öppnat

Lagom till helgen öppnade den nya Willysbutiken i Tornby handelsplats i norra Linköping.

Butiken på 3 800 kvadratmeter ersätter den tidigare butiken i gallerian Ikanohuset, som hade en yta på 2 700 kvadratmeter.

– Det blev ingen lång flytt sett till avstånd, men med större yta, nyrenoverade lokaler och lättillgänglig parkering är det helt nya förutsättningar för att erbjuda en uppdaterad och modern Willys-butik, säger Sofia Ahlbertz på Willys kommunikationsavdelning.

Fastigheten med den nya butiken köptes av Svenska Handelsfastigheter i maj förra året, och inrymmer förutom Willys Skopunkten och Care of Beds. I Willys lokaler låg tidigare Elgiganten och Toys R Us.

– Det rör sig om Linköpings bästa läge precis intill motorvägen och det lämpar sig väldigt bra även för e-handel, sade Thomas Holm, vd för Svenska Handelsfastigheter till Fri Köpenskap förra året.

– Det blir också en hämtastation i butiken som vi tror mycket på. Linköping kommer att bli en stark e-handelsmarknad, sade Johanna Eurén, pressansvarig på Willys.

Under lång tid har Willys arbetat för att få till ett bättre läge på handelsområdet Tornby i Linköping. Lokalen har genomgått en stor modernisering och anpassning, som är betydligt bättre lämpad för Willys koncept med bra och hållbar mat i en modern och lättillgänglig butiksmiljö.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093