23948sdkhjf

”Vi ska prata direkt med konsumenten nu”

Charlotte Rapp har sedan årsskiftet tagit över stafettpinnen som representant för Norges Sjömatsråd i Sverige. Hon ser det som en fantastisk möjlighet och utmaning.
– Fisk och skaldjur är lokalt och hållbart. Enligt FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation, FAO, behöver produktionen av mat på jorden öka med cirka 60 procent till år 2050 för att kunna försörja en ständigt växande befolkning. Om inte allt för många år blir det matbrist. Ur haven finns fortfarande mycket att hämta som inte realiserats. 
– ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Icas koncern-chef: ”Vi behöver ha prisvärda alternativ i alla våra butiker”
Icas dystra siffror – tappade marknadsandelar rejält
Butikschef blir ny regionchef för Hemköp
Icagruppens tidigare vd föreslås ta plats i Nordeas styrelse
Grönsakskollen: Premiumsegmentet viktig del i prisstrategin
Nedbantat sortiment ledde till titeln Årets bästa leverantör
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.145