23948sdkhjf

Dubbla nyinvigningar för Coop i Skellefteå

Stora Coop Anderstorp och Coop Erikslid

Coop Nords många satsningar i expansiva Skellefteå börjar bära frukt. Ombyggnationerna är nu klara på Stora Coop Anderstorp och Coop Erikslid. Båda butikerna nyinvigs på torsdag, den 7 april. 

I takt med att Skellefteå växer så ökar även behovet av en handel som anpassar sig efter staden och kundunderlaget. Genom upprustning av Stora Coop Anderstorp och Erikslid ger vi våra medlemmar och kunder de allra bästa förutsättningarna för en enklare vardag samtidigt som butikerna blir ett bra komplement till vår nya stormarknad Stora Coop Norrböle som invigs senare i år, säger berättar Henrik Skyttberg, vd Coop Nord, i en kommentar.

Stora Coop Skellefteå heter numera Stora Coop Anderstorp för att inte blandas ihop med den nya stormarknaden som byggs i Norrböle. Butiken intill E4:an har sett likadan ut sedan 2008 – fram tills nu. Coop Nord har investerat 9,5 miljoner kronor i Stora Coop Anderstorp för att utöka butiksytan och modernisera stormarknaden coh dess onlinehandel.

Även Coop Erikslid i den norra delen av staden har genomfört miljöanpassningar med bland annat miljövänliga kylar och frysar. Föreningen har investerat drygt 8,8 miljoner kronor i bland annat större yta för den växande onlinehandeln. Gångarna har breddats och skapat öppnare ytor med plats för självskanning.

Coop Nord storsatsar i Skellefteå. Förutom investeringarna i Stora Coop Anderstorp och Coop Erikslid samt bygget av Stora Coop Norrböle så ska även en ny citybutik, Coop City Skellefteå öppna i galleria Vintergatan.

Artikeln är en del av vårt tema Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078