23948sdkhjf

Coop Värmland förlänger med it-partner

Coop Värmland väljer att fortsätta med Elvenite som strategisk partner.

Elvenite har i många år jobbat med Coop Värmland och 2017 fördjupades samarbetet till ett partnerskap med it-avdelningen och frågor som berör varuförsörjningen till butikerna.

Nu har Coop Värmland valt att förlänga samarbetet med ett nytt avtal som löper fram till och med 2025.

– Vi ska stärka vår position på marknaden. En viktig del i detta arbete är att säkerställa en hållbar och säker varuförsörjning till våra butiker. Detaljhandeln är i dag i en stor omvälvning och därför är det är viktigt för oss att säkerställa bästa möjliga service till våra butiker, både fysiskt och online, när det gäller varuförsörjning, teknik och data, säger Anneli Borg Lundgren, vd för Coop Värmland, i en kommentar.

Bägge parterna är nöjda med samarbetet:

– Vi har under lång tid haft ett bra samarbete med Elvenite. Deras digitala och tekniska kompetens stämmer väl in på de krav som vi har på våra samarbetspartners, säger Anneli Borg Lundgren.

– Vi är stolta och glada över att Coop Värmland valt oss som digital strategisk Partner. Våra erfarenheter inom livsmedelsindustrin och detaljhandeln i kombination med teknisk expertis inom affärssystem och datadrivna beslut gör att vi tillsammans med Coop Värmland alltid har fokus på det värde vi vill skapa ute hos butikerna, säger Åsa Klevmarken, vice vd på Elvenite.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094