23948sdkhjf

Hon tar över Coop Värmlands mediekontakter

Anna Ociansson är ny medieansvarig för Coop Värmland. Anna har jobbat i föreningen sedan 2018 bland annat som ansvarig för sociala medier. Hon efterträder Klas Olsson som efter nära 46 år i föreningen kommer att gå i pension vid årsskiftet.

– Då vi är ett av Värmlands största företag samtidigt som det är unikt med så stark och viktig lokalmedia är fortsatta goda relationer med pressen i Värmland av avgörande betydelse för oss som en medlemsägd förening, säger Coop Värmlands vd Anneli Borg Lundgren.

Anna Ociansson har en bakgrund inom kommunikation med inriktning på sociala medier. Hon började på föreningens marknadsavdelning 2018 och har under den senaste tiden jobbat med personalrekrytering.

– Jag ser verkligen fram mot mitt uppdrag både med ödmjukhet och med spänning. Det känns väldigt inspirerande att hålla i kommunikationen och mediekontakterna för Coop Värmland som engagerar så många värmlänningar, menar Anna Ociansson.

Coop Värmland berör och engagerar många värmlänningar. Det är något som också har avspeglats i den värmländska pressen genom åren.

– Under mina år tycker jag att relationerna med länets journalister varit väldigt bra, säger Klas Olsson som varit ansvarig för presskontakterna i nära 28 år. Ibland har vi fått positiva rubriker men vi har också vi blivit kraftigt ifrågasatta när vi ibland varit förtjänta av det. Och det är just ifrågasättandet som är den granskande journalistens uppdrag i ett demokratiskt samhälle.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Icas koncern-chef: ”Vi behöver ha prisvärda alternativ i alla våra butiker”
Icas dystra siffror – tappade marknadsandelar rejält
Butikschef blir ny regionchef för Hemköp
Icagruppens tidigare vd föreslås ta plats i Nordeas styrelse
Grönsakskollen: Premiumsegmentet viktig del i prisstrategin
Nedbantat sortiment ledde till titeln Årets bästa leverantör
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.234