23948sdkhjf

Snabbgross Club växer med ytterligare två butiker

Tre butiker med Club-konceptet för privatpersoner blir fem i slutet av året.

Snabbgross Club-konceptet växer. Efter invigningen av den tredje Club-butiken i Skövde i förra veckan meddelar nu Axfoods restauranggrossist att det blir ytterligare två butiker för privatpersoner under året. Det är de nuvarande Snabbgross-butikerna i Sundsvall och Jönköping som ska konverteras och uppgraderas enligt Club-konceptet.

– Det känns väldigt roligt att fler privatpersoner nu kan möta vårt unika erbjudande. Genom vidareutvecklandet av vår affär – där vi erbjuder även konsumenter att ta del av vårt restaurangsortiment, bra priser och ett nytt sätt att handla – ger det oss ytterligare möjligheter att växa framåt. Våra satsningar skapar även möjlighet att stärka erbjudandet till befintliga restaurang- och företagskunder, säger Eva Pettersson, vd på Snabbgross.

Snabbgross har i dagsläget 29 butiker runt om i landet, varav tre butiker är Snabbgross Club-butiker. Det nya konceptet gjorde entré i slutet av 2020, mitt under pandemin, och finns nu i Danderyd, Södertälje och Skövde. Totalt har cirka 25 000 medlemmar registrerat sig.

Butikerna i Sundsvall och Jönköping ska vara konverterade till Snabbgross Club-butiker i slutet av året. 

– Vår ambition framåt är att fortsatt utveckla Snabbgross och Snabbgross Club genom nya butiker. På de orter som vi bedömer ha förutsättning för det nya konceptet har vi som ambition att även kunna erbjuda privatpersoner vårt unika erbjudande med stora förpackningar till små priser, säger Eva Pettersson.

Artikeln är en del av vårt tema Etableringar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094