23948sdkhjf

Dags att börja värdesätta måltiderna mer

Retailstrategen Johan Kaij hoppas att inflationen i alla fall ska få den positiva effekten att vi börjar slänga mindre och äta bättre.
I torsdags lagade jag korv stroganoff till middag, en vardagsrätt som hela familjen uppskattar. Lagandet går snabbt, ätandet nästan ännu snabbare, det är gott och energigivande. Men uppskattade vi den på riktigt?

Tänkte vi på arbetet som ligger bakom att jag kan servera det en torsdag kväll, naturens resurser som vi använt? Det otroligt komplexa n...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Han är först ut när Tempo pilottestar hybridlösning
Anställd på Coop fick sparken – får skadestånd
Picadeli på väg tillbaka – med mer digitaliserad salladsbar
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Falukorv, konserver och emv rusar på nätet när ekonomin kärvar
Svinnet minskar i butik och i hemmet
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.141