23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Dags att börja värdesätta måltiderna mer

Retailstrategen Johan Kaij hoppas att inflationen i alla fall ska få den positiva effekten att vi börjar slänga mindre och äta bättre.

I torsdags lagade jag korv stroganoff till middag, en vardagsrätt som hela familjen uppskattar. Lagandet går snabbt, ätandet nästan ännu snabbare, det är gott och energigivande. Men uppskattade vi den på riktigt?

Tänkte vi på arbetet som ligger bakom att jag kan servera det en torsdag kväll, naturens resurser som vi använt? Det otroligt komplexa nätverk av råvaror, människor, logistik och produktion som ligger bakom? Nej, det gjorde vi inte. Det gör vi sällan. Och det är synd.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|instance-web03