23948sdkhjf

”Hyckleri i processen av veganmat”

– Jag tycker att man borde göra det lättare för kunden att skilja på ultraprocessad och näringsfattig mat i butiken. Det säger Ann Fernholm som i sin senaste bok ”Fejkmaten” presenterar fakta om den mat som ska ge oss näring.
Hennes mål är att upplysa konsumenterna om hur våra kroppar fungerar och varför ultraprocessad mat inte gör jobbet att ge oss näring. 
– Vi måste äta det vi är byggda för. Det som driver våra celler och driver oss, säger Ann Fernholm.

I ”Fejkmaten” tar hon vegankorv som ett exempel på mat som ”låtsas vara något den inte är”. Vegan-ost är ytte...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Han är först ut när Tempo pilottestar hybridlösning
Anställd på Coop fick sparken – får skadestånd
Picadeli på väg tillbaka – med mer digitaliserad salladsbar
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Falukorv, konserver och emv rusar på nätet när ekonomin kärvar
Svinnet minskar i butik och i hemmet
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.094