23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Aloba Foods AB

Vi tror att världen skulle må bra av ett mer hälsosamt och hållbart sätt att konsumera mat. Vi behöver agera och tänka annorlunda för att nyttja jordens resurser på ett bättre sätt, minska våra klimatutsläpp och stärka vår egen hälsa. En del av lösningen är att äta mer växtbaserad mat tillverkad av lokala och näringsrika råvaror, från både hav och land.

Det var tankarna som fick oss att grunda Aloba. I slutet av 2019 var vi en mindre grupp människor som trängde in oss i ett litet kök i Båstad för att där börja utveckla en helt ny typ av växtbaserad kost. Med ledorden ’Hållbart och hälsosamt av nordiska råvaror från både hav och land – en matupplevelse utöver det vanliga’.

Jaha, och hur gick det med det då? Jo, idag är Aloba ett gott alternativ för vardagens alla tillfällen. Tillverkade i Sverige, närmare specifikt i Skåne av en unik kombination huvudråvaror: alger, havre och korn. Som dessutom är grunden till vårt namn: algae, oats and barley. Aloba! Goda, lättlagade och näringsrika produkter, perfekta att ha hemma i frysen för att enkelt steka på i panna eller ugn

Aloba Foods AB
Box 3127
400 10 Göteborg
Sverige
VAT nummer: SE5592729205

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047