23948sdkhjf

Coops nya drag – sänker priset på hundra varor för medlemmar

Efter prissänkningen på frukt och grönsaker gör nu Coop nästa utspel i priskriget. Kedjan sänker priset på cirka 100 emv-varor, för medlemmar.

Prissänkningen gäller mellan den 8 maj och 30 juni, och gäller varor under varumärkena. Coop, Änglamark och Xtra. Det handlar om cirka 100 varor inom flera olika varugrupper. Sänkningen är enligt ett pressmeddelande från Coop ”upp till 30 procent”.

– Fokus ligger på att erbjuda medlemspriser inom vardagsmat, det man ofta fyller sin korg eller vagn med. Medlemmarna kommer varje vecka fram till sista juni att mötas av kapade priser på bland annat smör, kycklingfilé, såser, pasta, bröd, vetemjöl, fisk, flingor, krossade tomater och ett urval av frukt och grönsaker, berättar Fredrik Uhrbom, affärsområdeschef försäljning och marknad på Coop Sverige

De sänkta priserna kommer gälla i samtliga Coop och Stora Coop i Sverige, men inte på Xtra- och Pekåsbutikerna.

– Vi jobbar alltid för att ha så konkurrenskraftiga priser som möjligt för våra kunder och medlemmar, och vi gör det på flera sätt. Vi lovade att fortsättning skulle följa på vår månadslånga och uppskattade prissänkning på färska grönsaker, frukt och bär som gäller till sista april. Nästa steg blir att erbjuda ordentligt sänkta priser på våra favoritprodukter, något vi tror kommer uppskattas av våra medlemmar. Och vi säger det igen, fortsättning följer även efter juni månad. Vi är inte klara med att ta vårt ansvar i det tuffa läget som våra medlemmar och kunder befinner oss i, säger Marie Nygren, vd för Coop Sverige.

Coops frukt- och gröntkampanj har gett kedjan en ökad medlemstillsrömning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094