23948sdkhjf

Techbolag inom rekrytering och personalhantering ingår partnerskap

Rekryteringsföretaget Higher, schema- och bemanningsföretaget TIL-Tid samt Flourish, som arbetar med digitala medarbetarundersökningar, ingår i ett strategiskt partnerskap.

I ett pressmeddelande skriver bolagen att syftet är att minimera tidsödande administration samt optimera flera processer inom personalhantering.

Partnerskapet innebär att kunder ska kunna erbjudas en färdigintegrerad helhetslösning som ska effektivisera arbetet kring rekrytering samt hantering av medarbetare,

– Vi har alltid strävat efter att hjälpa företag att hitta och attrahera de bästa talangerna med hjälp av nya metoder. Nu kan vi ta detta ett steg längre genom att erbjuda en sömlös, integrerad lösning tillsammans med TIL-Tid och Flourish, säger Stefan Lidén, vd på Higher, i en kommentar.

Även  Pia Groundstroem, vd för TIL-Tid, kommenterar partnerskapet:

– Genom det här samarbetet kan vi leverera den mest innovativa och moderna lösningen runt personalorienterade frågor på marknaden, samtidigt som vi eliminerar de utmaningar som följer med att hantera flera system samtidigt, säger hon.

Även Mårten Andersson, vd för Flourish, uttalar sig:

– Genom att integrera våra lösningar kan vi erbjuda företag det bästa av varje värld, vilket gör det enklare för dem att anpassa sina HR-processer och förbättra medarbetarnöjdheten.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125