23948sdkhjf

Många skiften om vad som är sanning i matbranschen

Christina Cheng framför i sin krönika en förhoppning om att vi alla kan hålla två tankar i huvudet när affärsmodeller snabbt ska skiftas för att ta hänsyn till mer hållbara matsystem.  
En sak som slår mig när jag tittar tillbaka på mina första 25 år i matbranschen är hur många skiften vi sett under den här tiden. Precis innan millennieskiftet så var matfett ohett. Livsmedel skulle lösa ett praktiskt problem i vardagen gärna fort och billigt. Och mat var något högst individuellt.

Därför fick Marion Nestles bok ”Food Politics” sto...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095