23948sdkhjf

Nu skyltar Coop Värmlands sista Forum om – två kvar i Sverige

Butiken har byggts om sedan i våras.

Redan i januari rapporterade Fri Köpenskap om Coop Värmlands planer på att ställa om Coop Forum Karlskoga till en Stora Coop. Butiken är en av tre återstående Coop Forum i hela landet. Preliminär nypremiär i vintras var midsommarhelgen, men nu står det klart att det blir tidigare än så. Redan imorgon, 13 juni, är det nyöppning under nytt namn.

– Det känns väldigt roligt att äntligen få öppna dörrarna till vår helt ombyggda butik här i Karlskoga. Vi har gjort en storsatsning för att kunna erbjuda en modern och attraktiv butik. Karlskoga är en viktig och växande marknad för oss, säger Anneli Borg Lundgren, vd Coop Värmland i ett pressmeddelande.

Butiken blir en av sju Stora Coop i Coop Värmlands butiksnät. I och med omskyltningen och en ombyggnad går man från att ha haft stora inslag av husgeråd, möbler, vitvaror och trädgårdsmaskiner till att ha optimerat och anpassat ytorna för mat. Kunderna kommer att mötas av en rad nyheter. Butikens utformning och kundvarv är nytt, likaså den manuella delikatessavdelningen, butiksbageriet och kaféet. Dessutom har kylmöblerna bytts ut.

Bygget har skett i etapper och butiken har haft öppet under hela processen.

– Våra kunder har haft ett stort tålamod under hela ombyggnaden och det känns väldigt roligt att nu äntligen får hälsa gamla och nya kunder välkomna till vår premiäröppning! Vi hoppas att vår nya butik ska inspirera till såväl goda som hälsosamma och hållbara val, säger Josefin Norrby, butikschef Stora Coop Karlskoga.

På nypremiären bjuds de 100 första kunderna på en gratis oxfilé vid köp över 300 kronor, det kommer dessutom att bjudas på bland annat godisregn, provsmakningar, korv och kaffe.

Nu återstår endast två Coop Forum i hela Sverige, Coop Forum Jägersro och Coop Forum Marieberg. I Jägersro väntar butiken på ombyggnad och kommer troligen att byta skylt när det är gjort.

I en tidigare version stod det att det endast återstod en Forum. Detta var inkorrekt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078