23948sdkhjf

Ica och Easyfill i gemensamt projekt

Ica Sverige och hylltillverkaren Easyfill har beslutat att skapa en gemensam utvecklingsgrupp.

Nyheterna duggar tätt kring det svenska hylll- och butiksinredningsföretaget Easyfill. Häromdagen kunde vi berätta att företaget vill köpa upp sin norska konkurrent Ebeco. Nu har de kommiv överens med Ica Sverige om ett gemensamt utvecklingsprojekt.

Easyfill har redan i dag ett antal av sina Rotoshelf för kyldiskar och butiksinredningar för torra varor i ett antal Icabutiker runt om i landet.
Sedan flera Icahandlare sett företagets produkter på Euroshop-mässan utvecklas nu samarbetet i en projektgrupp. Gruppen ska hitta lösningar för att hantera produkter som är besvärliga att hantera i butik.

”Intresset från Icahandlarna i montern var massivt och alla var rörande överens om att Easyfills patenterade produkter förenklar hanteringen i butik avsevärt”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Under våren kommer Easyfills produkter att göras tillgängliga på Icas portal genom ett sortimentsavtal.

– Fler och fler handlare hör av sig så vi bestämde att göra en centralmarknadstest. Innan det så kontaktade vi några handlare som investerat i EasyFills produkter och fick bara positiva omdömen, säger Jörgen Sporre på Ica Sverige.

– Detta är självklart ett mycket viktigt steg till en bredare etablering i Sveriges största livsmedelsbutikskedja, kommenterar Easyfills vd Håkan Sjölander.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078