23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Tipsen i charken: Griskind eller orm? Ica City löser biffen

Kvalitetskorv, griskind, orm eller bara en riktigt bra köttbit? Ica City Knalleland i Borås löser biffen. "Det är så vi jobbar", säger avdelningsansvariga David Hassel som här ger sina absolut bästa tips. Så blir du också en stjärna i köttdisken.

En djungel, fast med en tydlig struktur. Så skulle man kunna beskriva Ica City Knallelands kött- och charkavdelning. Här finns i det närmaste allt för alla köttälskare. Butiken styckar, hängmörar, röker och paketerar. Dessutom finns flera olika sorters korvar som de själva maler och stoppar.

Under december fram till jul säljs ungefär 800 kilo av vår egna julkorv och ytterligare 300 kilo prinskorv, berättar David Hassel.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03