23948sdkhjf

Rekordtidiga leveranser till skärgården

Som Fri Köpenskap berättat tidigare har Mathem ökat e-handelsvolymerna med 33 procent sedan mars och har för avsikt att öka ytterligare 50 procent innan sommaren., bland annat genom att expressöppna ett nytt lager i nordvästra Stockholm. Nu utökas även skärgårdsleveranserna.

Det är sjätte året som Mathem levererar ute i skärgården, men det är för gången leveranserna startar redan under Valborgshelgen. Bokningen av skärgårdsleveranserna öppnar den 27 april, och leveranserna sker mellan den 30 april och 29 augusti. 

– Vi kan se att ett stort antal kunder som bor året runt i Stockholms skärgård behöver våra tjänster mer än någonsin i år. Vi har även sedan tidigare år märkt att många av sommarkunderna redan under maj börjar leta sig ut i skärgården på helgerna, säger Johan Littorin, försäljnings- och marknadsdirektör för privatkunder på Mathem.

E-handlaren räknar också med att många fler kommer att semestra i Sverige.

– Därför är det fantastiskt roligt att i år kunna utöka våra skärgårdsleveranser, både med längre tidsperiod och dubbla tidsintervaller, säger Littorin.

Skärgårdsleveranserna sträcker sig från Björkhagen utanför Nynäshamn i söder till Tjöckö i norr och Sandhamn i öster.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093