23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Matglädjen kan göras bättre i butikerna – här är några tips

Att gå till matbutiken är en börda. Att gå på krogen är en belöning. Varför är det så och vad är egentligen matglädje, undrar Lennart Wallander som i sin krönika också ger några tips till branschen.

Detta är en kommenterande text. Analys och ställningstagande är skribentens.

Varför har restaurangsektorn en tillväxt som är tre gånger så hög jämfört med mathandeln?

Enligt HUI har restaurangsektorn ökat sin försäljning med 18 procent sedan 2019, medan samma period innebär knappa +6 procent för svensk dagligvaruhandel, enligt Svensk Dagligvaruhandel.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.089