23948sdkhjf

Premiär för Lidls nya miljöbutik i Sollentuna – följ med in

”Fantastiskt läge”, säger fastighetschefen Jonas Strömvall.

I går invigdes Lidls nya butik i Sollentuna. Butiken är kedjans 191 i ordningen och därmed återstår nio stycken för att Lidl ska nå sitt mål om 200 butiker innan 2020 års slut.

– Det var mycket mer folk än jag hade väntat mig på premiären. Jag vet inte exakt hur många det var men 100 meter kö kanske, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige till Fri Köpenskap.

Butiken har 1 100 kvadratmeter säljyta och är miljöcertifierad enligt Breem Excellent med bland annat miljözoner och solceller på taket.

– Det är en jättefin butik som tagit länge att få till. Vi köpte fastigheten 2005 och har hållit på sedan dess. Först handlade det om att få till detaljplanen och sedan bygglov. Fantastiskt kul att äntligen vara igång, säger Jonas Strömvall.

Butiken är Lidls andra i Sollentuna och ligger i den norra delen. Förutom en liten närbutik blir de närmaste konkurrenterna stormarknaderna i Häggvik.

– Det är verkligen ett fantastiskt läge dels med boende i närområdet men också naturliga trafikflöden till och från arbetsplatserna. Dessutom är det ganska lite konkurrens precis i det här området, säger Jonas Strömvall.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094