23948sdkhjf

"Jag lockades av att kunna påverka nu"

Anne-Charlotte Holmlöv hade ett bra jobb på ett av de största globala livsmedelsbolagen. Ändå sa hon ja när frågan om hon ville ta sig an nio produkter utvecklade på ett forskningscenter kom.
– Jag handplockades från ett bra jobb på Nestlé in i vd-rollen på start-upen Foodoki för att föra ut den okinordiska maten på marknaden. Forskningscentret Igelösa hade utvecklat maten med utgångspunkt i kosthållningen från Okinawa, som är en så kallad blå zon. För att säkerställa att den nordiska översättningen hade samma goda hälsoeffekter gjorde ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Prova på-prenumeration
30 dagar för 0 kr.
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094