23948sdkhjf

Icahandlare årets företagare i Lilla Edet

Årets företagare i Lilla Edet är en Icahandlare. Patrik Johansson hyllas för det sätt som han driver Ica Supermarket Boström i den lilla kommunen söder om Trollhättan.

– Det är så klart fantastiskt roligt. Jättekul! Onlinehandeln är ju någonting vi satsat väldigt mycket på, och det har ju bara accelererat nu under pandemin. Så priset betyder så klart mycket, säger Patrik Johansson till TTELA.

Patrik Johansson tog över Ica Supermarket Boström i Lilla Edet 2009. Butiken har nu vuxit till att bli tredje störst på näthandel bland samtliga Supermarket-butiker i Sverige.

Enligt juryns motivering driver Patrik Johansson sitt företag, Boström Centrum AB, på ett modernt sätt med sikte på framtiden och med stor omtanke och hög service till sina kunder. Han har lätt för att se helheten och är gärna med och utvecklar hela Lilla Edet.

Utmärkelsen från organisationen Företagarna var förstås värd en tårta.

– Jag får gå in till bagarna och be om en tårta, haha. Lunchrummet är under renovering, så vi får sätta oss i kaféet som vi håller stängt just nu.

Patrik Johansson är nu med och tävlar mot flera andra lokala pristagare runt om i regionen. Skulle han vinna även regionfinalen väntar riksfinal i Stockholms stadshus.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094