23948sdkhjf

Ica ger ledtrådar i väntan på att nya Ica-Stig avslöjas

När Loa Falkmans efterträdare som reklamfiguren Ica-Stig ska avslöjas så gör Ica det till en marknadsföringskampanj i sig. Nya Ica-Stig kommer att avslöjas den 31 januari. Varje vecka fram tills dess presenteras ledtrådar både i reklamfilmerna och i Icas övriga kanaler.

– Den som lyckas gissa rätt har bland annat möjligheten att vinna en roll i en av Icas reklamfilmer, förklarar Josefin Lundmark, marknadsdirektör på Ica Sverige.

Icas stammisar får även en extra ledtråd via Icas app några timmar före avslöjandet den 31 januari.

Ica-såpan om handlaren Stig och hans kolleger har pågått i snart 20 år och är den längsta reklamserien genom tiderna. Under de första 13 åren var Hans Mosesson hela Sveriges Ica-Stig. Han efterträddes av Loa Falkman som nu alltså bestämt sig för att hoppa av efter sex år.

Reklamfilmen i slutet av förra året där beslutet annonserades var dock inte Loa Falkmans sista. Han gör sitt sista framträdande som Ica-Stig i den reklamfilm som kommer nästa vecka, meddelar Ica i ett pressmeddelande.

Loa Falkman har med sin professionalism, karisma och humor haft en stor del i att filmerna är så uppskattade och jag vill rikta ett varmt tack till honom för sex fantastiska år som Ica-Stig. Nu ser vi fram emot en spännande fortsättning och utveckling av formatet, säger Josefin Lundmark.

Kommentera en artikel (20)
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094