23948sdkhjf

I morgon: Dagligvarugalans finalister avslöjas

Danyel Couet leder livesändning som startar klockan 9 på Facebook.

Uppdatering: Det går nu att ta del av alla finalisterna här.

Nomineringsprocessen är över. Jurygrupperna har gjort sitt. I morgon, torsdag, avslöjas vilka som gått till final i de 20 kategorierna på Dagligvarugalan 2022. Det sker i en livesändning på Fri Köpenskaps Facebooksida

Stjärnkocken Danyel Couet är årets konferencier på Dagligvarugalan. Han leder också sändningen på Facebook som startar i morgon, klockan 9.

Den 13 oktober äntrar Danyel Couet scenen i Stockholms stadshus. Då koras vinnarna.

– Det känns extremt viktigt att kunna samla alla dessa människor som är så engagerade inom sitt gebit. Jag älskar kvalitet, det är mitt motto i allt, och jag älskar att träffa människor som kämpar för något som först kan verka ouppnåeligt men som genom hårt arbete till slut når sina mål.

Årets Butik-juryn presenterade i juni en tio-lista med årets tio mest spännande butiker (läs vilka här). I morgon får vi veta vilka av dessa tio som tagit sig ända till final tillsammans med finalisterna i övriga kategorier.

Den som vill ta del av alla motiveringarna kan göra det på dagligvarugalan.se eller läsa Fri Köpenskap på fredag. En hel bilaga om Dagligvarugalans finalister medföljer tidningen.

Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11