23948sdkhjf

Så blir din butik bäst – alla Dagligvarugalans vinnarreportage

Den 14 november i höst är det dags för årets Dagligvarugala att gå av stapeln i Stockholms stadshus. Under vintern och våren har Fri Köpenskap tagit del av tips och tricks från förra årets vinnare om hur de gjorde för att ta hem det prestigefulla priset. Här nedan har du samtliga reportage.

Årets butik: Han rev ut Årets butik och vann igen: ”Ville göra något nytt”

Fernando Di Lucas Hederspris 2023: Genomtänkt medelhavskänsla bjuder in till kloka val

Årets Ostavdelning: Ombyggd ostdisk lyfte försäljningen – ”ökar matkänslan”

Årets Frukt & gröntavdelning: Frukt- och grönt-vinnarna: ”Det måste alltid hända något”

Årets Kött- och charkavdelning: Butiksstyckat är vinnarbutikens nyckel till framgång

Årets Förbutik: Bästa förbutiken: Här har stammisarna stor andel i framgången

Årets Uppstickare: Butiken som håller sig på tårna: ”Våra kunder älskar nyheter”

Årets Butiksrestaurang: Efter vinsten expanderar den lilla lanthandeln i Tiveden

Årets Kassazon: Ombyggnad för rymlighet och överblick gav bästa kassazonen

Årets Matinspiration: Årets matinspiration: Ska kännas rockigt att rädda mat

Årets Medarbetare: Årets medarbetare: ”Det handlar om att se människor”

Årets Brödavdelning: Skruvar hela tiden på affären: ”Vi har färskt bröd hela dagen”

Årets Dryckesbutik: Erfarenhet möter nytänkande hos radarparet i vinnande dryckesbutiken

Årets E-handlare: Årets e-handlare nådde milstolpe genom att gå mot strömmen

Årets Fiskavdelning: Butikens segertåg tuffar på – bäst på fisk vill bli bättre och större

Årets Leverantör: Valios vd: Konkurrenterna kan inte kopiera vår kultur

Årets Mejeri- och Juiceavdelning: Disciplinerad glädje bakom årets mejeri- och juiceavdelning

Årets Skönhetsavdelning: ”Teamwork makes the dreamwork” för årets skönhetsavdelning

Årets Tidskriftsbutik: Han byggde årets tidskriftsbutik – ”Det jag inte har i benen har jag i huvudet”

Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094