Så blir din butik bäst – alla Dagligvarugalans vinnarreportage
Årets butik: Han rev ut Årets butik och vann igen: ”Ville göra något nytt”
Fernando Di Lucas Hederspris 2023: Genomtänkt medelhavskänsla bjuder in till kloka val
Årets Ostavdelning: Ombyggd ostdisk lyfte försäljningen – ”ökar matkänslan”
Årets Frukt & gröntavdelning: Frukt- och grönt-vinnarna: ”Det måste alltid hända något”
Årets Kött- och charkavdelning: Butiksstyckat är vinnarbutikens nyckel till framgång
Årets Förbutik: Bästa förbutiken: Här har stammisarna stor andel i framgången
Årets Uppstickare: Butiken som håller sig på tårna: ”Våra kunder älskar nyheter”
Årets Butiksrestaurang: Efter vinsten expanderar den lilla lanthandeln i Tiveden
Årets Kassazon: Ombyggnad för rymlighet och överblick gav bästa kassazonen
Årets Matinspiration: Årets matinspiration: Ska kännas rockigt att rädda mat
Årets Medarbetare: Årets medarbetare: ”Det handlar om att se människor”
Årets Brödavdelning: Skruvar hela tiden på affären: ”Vi har färskt bröd hela dagen”
Årets Dryckesbutik: Erfarenhet möter nytänkande hos radarparet i vinnande dryckesbutiken
Årets E-handlare: Årets e-handlare nådde milstolpe genom att gå mot strömmen
Årets Fiskavdelning: Butikens segertåg tuffar på – bäst på fisk vill bli bättre och större
Årets Leverantör: Valios vd: Konkurrenterna kan inte kopiera vår kultur
Årets Mejeri- och Juiceavdelning: Disciplinerad glädje bakom årets mejeri- och juiceavdelning
Årets Skönhetsavdelning: ”Teamwork makes the dreamwork” för årets skönhetsavdelning
Årets Tidskriftsbutik: Han byggde årets tidskriftsbutik – ”Det jag inte har i benen har jag i huvudet”
Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.