23948sdkhjf

Nytag på Hemköp Nacka Forum

Ny butikschef och färskvaruchef ska ta upp kampen med Årets butik.

För ett par dagar sedan kunde Fri Köpenskap berätta att Ica Supermarket Fisksätras butikschef Joakim Markusson går in som ny butikschef på Hemköp Nacka Forum. Joselin Mella blir istället butikschef på Hemköp Stäket.

Men rockaderna slutar inte där. Nu får Joakim Markusson på Nacka Forum även in en ny högerhand i färskvaruchefen Kent Hursti. Han kommer närmast från rollen som fiskansvarig på Hemköp Stockholm City och är, som Fri Köpenskap berättat tidigare, en fena på show business.

Det känns naturligtvis lite vemodigt att lämna Hemköp City och de fantastiska kollegorna i fiskavdelningen. Men nu fortsätter resan med en ny spännande utmaning och Kalle Linde kommer att ta över fiskdisken med stil, säger Kent Hursti till Fri Köpenskap.

Det blev lite mer än två år på Hemköp City och nu väntar större ansvar på Nacka Forum. Kundfokus och fiskkunskapen tar han med sig.

Joakim Markusson vekar vara en skarp kille med rätt tänk och fokus så jag tror att det här kommer att bli bra. För egen del blir första steget att sätta mig in i färskvarorna – men sedan blir det full fart framåt.

Och grannen är inte den lättaste utmanaren att tampas med. Som Årets butik på dagligvarugalan 2018 är Ica Maxi Nacka en kraft att räkna med. Rätt varor och kundbemötande blir nyckeln till framgång tror Kent Hursti.

Vi ska inte följa trenderna – vi ska leda dem.

Blir det show business och happenings i Hemköp Nackas fiskdisk också?

Absolut! Vi ska vara vassast både på hel fisk och butiksfiléat till vardags men även stå för spjutspetsen till helgen. Det blir nog att jobba in lite spännande arter framöver och provsmakning av ostron på fredagarna känns givet.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094