23948sdkhjf

KRÖNIKA

Krönika
”Glöm inte att leda med både hjärna och hjärta även i kris”

1

Chefen har ordet
Magnus Johansson: ”Våra system har stått pall i krisen”

Chefen har ordet
”Rimligt att vi i vår bransch applåderar för oss själva”

Krönika
”Ta ert ansvar – sälj restaurangernas mat”

Krönika
”Fler kvinnor i ledningen för branschen framåt”

Chefen har ordet
”Måltidsmarknaden hårdnar och vi behöver höja tempot”

Krönika
”Så kan vi få branschen att framstå som proaktiv”

Chefen har ordet
Åsa Domeij: Lagstiftarna bör lära av historien

Krönika
”Att inte våga testa innebär en större risk”

Plus

Chefen har ordet
Kontanterna kan bli handelns Svarte Petter

Krönika
”Och där lämnar ansvarsbördan konsumenten”

Chefen har ordet
Målet arbeta för lyckligare mänsklighet – då som nu

Krönika
”För att lyfta branschen måste vi mäta gemensamt”

Chefen har ordet
”Detaljerna viktiga – även på nätet”

Krönika
Gym drar kunder till matbutiker

Chefen har ordet
”Bättre kundupplevelse när vi räddar maten”

Krönika
”Oengagerat ledarskap ger oengagerad personal”

Chefen har ordet
”Vi vill och kan bidra till ett cirkulärt samhälle”

Chefen har ordet
”Vi är inne i e-handelns decennium”

Krönika
”Därför flyger för få produktnyheter”

Krönika
”Vi måste göra branschen het igen”

Chefen har ordet
”Polisens rånreklam skadar butikerna”

Chefen har ordet
”Vi ska vara lokala världsmästare”

Krönika
”Greta ser dig – dags att tänka om”

Sänd till en kollega

0.109