23948sdkhjf

KRÖNIKA

Krönika
Välkommen till den nya mathandeln: restaumarts, delifiering och farmologi

1

Krönika
Hur fri är Icahandlaren egentligen?

Krönika
Dags att bygga en hållbar tillväxtmotor

2

Chefen har ordet
"Vänj er inte – plastpåseskatten är skadlig på flera sätt"

Krönika
”Icas dominans bör ifrågasättas”

Chefen har ordet
”Antibiotikaresistens en smygande kris”

Krönika
”Fysiska butiken viktig även för sociala kontakter”

Chefen har ordet
”Krisen också en tid för innovation”

Krönika
”Låt oss efter krisen på allvar lyfta hjältarna i butikerna”

Krönika
”Samarbete och tillit bättre än hot”

Krönika
”Glöm inte att leda med både hjärna och hjärta även i kris”

1

Chefen har ordet
Magnus Johansson: ”Våra system har stått pall i krisen”

1

Chefen har ordet
”Rimligt att vi i vår bransch applåderar för oss själva”

Krönika
”Ta ert ansvar – sälj restaurangernas mat”

Krönika
”Fler kvinnor i ledningen för branschen framåt”

Chefen har ordet
”Måltidsmarknaden hårdnar och vi behöver höja tempot”

Krönika
”Så kan vi få branschen att framstå som proaktiv”

Chefen har ordet
Åsa Domeij: Lagstiftarna bör lära av historien

Krönika
”Att inte våga testa innebär en större risk”

Plus

Chefen har ordet
Kontanterna kan bli handelns Svarte Petter

Krönika
”Och där lämnar ansvarsbördan konsumenten”

Chefen har ordet
Målet arbeta för lyckligare mänsklighet – då som nu

Krönika
”För att lyfta branschen måste vi mäta gemensamt”

Chefen har ordet
”Detaljerna viktiga – även på nätet”

Sänd till en kollega

0.078